A A A K K K
людям із порушенням зору
Білопільська територіальна організація профспілки працівників освіти і науки України

Новини

Пенсії, виплати, комуналка: три важливих зміни для українців з 1 липня

Із 1 липня 2021 року в Україні зросте прожитковий мінімум. У зв'язку з цим підвищать і соціальні виплати.Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому Денис Наумов прокоментував що чекає рівнян та квасилівчан.

08:18 30.06.2022

Збереження закладів дошкільної освіти та захист прав їх працівників

Міністерство освіти і науки України спрямувало лист керівникам департаментів (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської державних (військових адміністрацій щодо збереження мережі закладів дошкільної освіти та захисту прав їх працівників.

18:31 28.06.2022

Вихідні дні у червні в умовах воєнного стану

Нагадаємо, що до початку військової агресії рф та введення воєнного стану  в Україні діяла норма статті 73 Кодексу законів про працю України, відповідно до якої на підприємствах, в установах, організаціях робота не проводиться. Зокрема були такі святкові і неробочі дні:

20:50 26.05.2022

Україна отримає допомогу від Світового Банку для оплати роботи працівників бюджетної сфери

7 травня 2022 року Урядом було схвалено рішення про утворення делегації від України для участі у переговорах з представниками Міжнародного банку реконструкції та розвитку щодо укладення Угоди про фінансування Проекту «Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні». Українську делегацію очолить Міністр фінансів України Сергій Марченко.

13:04 10.05.2022

Благовіщення весну зустрічає!

7 квітня українці відзначають Благовіщення Пресвятої Богородиці – велике весняне свято, третє за значенням після Великодня і Різдва Христового.

10:28 07.04.2022

Уряд ухвалив зміни до Порядку та умов надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам

 26 березня 2022 року, Уряд ухвалив зміни до Порядку та умов   надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим   бюджетам, а також до Порядку та умов надання субвенції з   державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної   підтримки особам з особливими освітніми потребами в частині   використання залишків коштів за субвенціями.

22:36 29.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора